
Dispositivos e acessórios
Vegetarlasagne
Preparação 45min
Total 1h 35min
8 portioner
Ingredientes
Citron og ricotta
-
citron kun skallen1
-
fed hvidløg1
-
citronsaft (ca. 1 citron)30 g
-
ricotta ost (se tips)250 g
Béchamelsauce
-
smør50 g
-
hvedemel50 g
-
sødmælk450 g
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Grøntsagssauce
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)100 g
-
løg (ca. 150 g), delt i to1
-
fed hvidløg2
-
røde chilier, friske fjern frø og skær i mindre stykker1
-
olivenolie40 g
-
flåede tomater800 g
-
rødvin100 g
-
basilikum, frisk bladene3 kviste
-
bredbladet persille, frisk bladene4 kviste
-
oregano, tørret2 spsk
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
-
sød kartoffel skrællet og skåret i skiver (1 cm)300 g
-
aubergine (ca. 260 g), skåret i skiver (1 cm)1
-
courgette (ca. 260 g), skåret i skiver (1 cm)1
-
champignoner, friske skåret i skiver250 g
-
grønkål stængler fjernet (valgfrit)3 stilke
Samling af lasagnen
-
smør
-
friske lasagneplader500 g
-
salatblade til servering
Nutrição por 1 portion
Energia
503 kcal /
2113 kJ
Proteína
20 g
Gordura
22 g
Hidratos de carbono
51 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
734 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
25h 30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação