Dispositivos e acessórios
Biberiyeli Fırın Patates
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 5 cm)1000 g
-
zeytinyağı6 yk
-
sarımsak hafifçe ezilmiş, damak tadına göre5 - 6 diş
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
taze biberiye sadece yaprakları, ince kıyılmış4 filiz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
14 mg
Proteína
3.5 g
Energia
892.4 kJ /
213.3 kcal
Gordura
9.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Patates
5 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Menemen (Taze Domatesli)
30min
Menemen (Konserve Domatesli)
25min
Bezelye Ezmesi, Kiraz Domates ve Peynirli Dürüm
Nenhuma avaliação
Vişne ve Kefirli İçecek
5min
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1h
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1h 40min
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
30min
Pizza Diavola
1h 30min
Rus Salatası
40min
Sarımsaklı Patates Graten
50min
Buharda Pişmiş Somon
30min