Dispositivos e acessórios
Sinaasappel Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portie
Ingredientes
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gyoza met kip en knoflook
45min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Creatief Basisbrood
45min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Rijstschotel met appelen
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Lemon curd
20min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min