Dispositivos e acessórios
Dubai Chocolate Macarons
Preparação 40min
Total 2h
30 stuks
Ingredientes
-
gepelde amandelen (zie tip)60 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
bloemsuiker110 g
-
azijn om de mengbeker schoon te maken
-
eiwit100 g
-
suiker100 g
-
voedingskleurstof pasta, groen2 punten van een mes
Kataifi vulling
-
pistachenoten, gehakt25 g
-
pistachepasta170 g
-
tahin15 g
-
kataifi, geroosterd (engelenhaar)50 g
Chocolade ganache
-
pure chocolade in stukken gebroken (2 cm)125 g
-
kokosolie1 tl
Montage
-
gevriesdroogde frambozen5 g
-
pistachenoten, gehakt10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
27.3 mg
Proteína
2.1 g
Energia
473.5 kJ /
113.2 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dubai Chocolate
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Pierogi met vlees
1h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min