Dispositivos e acessórios
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Preparação 30min
Total 50min
25 stuk
Ingredientes
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14 g
Energia
1100 kJ /
263 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Bananen powerballs
15min
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min