Dispositivos e acessórios
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2391.6 mg
Proteína
57.2 g
Energia
3101 kJ /
741 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Butter Chicken
1h
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Risottata met kip en champignons
40min
Verse Tomatensoep
30min