Dispositivos e acessórios
Chocolade-Fudgecake
Preparação 15min
Total 1h
12 sneetje
Ingredientes
Cake
-
pure chocolade minimaal 70% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten200 gram
-
water100 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
cacaopoeder25 g
-
lichtbruine suiker180 g
-
kristalsuiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Icing
-
pure chocolade minimaal 60% cacaobestanddelen, in kleine stukjes of in callets200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, verzacht200 g
-
poedersuiker200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
283.9 mg
Proteína
7 g
Energia
3040.7 kJ /
726.7 kcal
Gordura
44.2 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
78.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Pasta met crème van pistache
30min
Kimchi
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação