Dispositivos e acessórios
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Preparação 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingredientes
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
201.8 mg
Proteína
3.4 g
Energia
723 kJ /
172 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Groentesandwiches
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Ananas zandkoekjes
2h
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Kip tikka masala
1h 10min