Dispositivos e acessórios
Amandelcake
Preparação 15min
Total 50min
12 porties
Ingredientes
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
48.4 mg
Proteína
6.4 g
Energia
993 kJ /
237.3 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Mojito
5min
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min