Dispositivos e acessórios
Geraardbergse Mattentaarten
Preparação 1h
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1018.3 mg
Proteína
29.3 g
Energia
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Gordura
68.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
29.5 g
Hidratos de carbono
110.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Groene biscuittaart
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Aalsterse Vlaai
1h
Béchamelsaus
15min