Dispositivos e acessórios
Garnaalkroketten
Preparação 1h
Total 24h
18 porties
Ingredientes
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
203.8 mg
Proteína
6.2 g
Energia
620.1 kJ /
148.2 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Koninginnenhapje
55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min