Dispositivos e acessórios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Preparação 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1525 kJ /
364 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Mojito
5min
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Dadel- en Haverdrank
20min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação