Dispositivos e acessórios
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1450.2 mg
Proteína
24 g
Energia
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Kruiden- en citroenzout
1h
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação