Dispositivos e acessórios
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Preparação 15min
Total 15min
4 portie
Ingredientes
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1312.2 mg
Proteína
22.7 g
Energia
2421 kJ /
578 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick & Healthy Lunch
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Omelet Caprese
30min
Butter Chicken
1h
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Zalm met rijst en champignons
30min
Tomatensoep met Burrata
35min
Verfrissende Melkdrank
5min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h