Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cupcakes
Preparação 20min
Total 1h
12 piece
Ingredientes
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
6.75 g
Energia
1802 kJ /
431 kcal
Gordura
21.87 g
Fibra
0.65 g
Hidratos de carbono
51.79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SG60 Flavours
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kek Batik Indulgence
24 Std. 45 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Garden Green Crêpes
1 Std. 15 Min
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 Std. 30 Min
Waffles
25 Min
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Souffle pancakes with berries
40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min