Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cupcakes
Preparação 20min
Total 1h
12 piece
Ingredientes
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
6.75 g
Energia
1802 kJ /
431 kcal
Gordura
21.87 g
Fibra
0.65 g
Hidratos de carbono
51.79 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Pistachio Lava Cakes
30min
Vegetable Stock Paste
Nenhuma avaliação
Triple Chocolate Muffins
50min
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Ice Queen Cake
4h
Crocodile Cupcake Cake
2h
Red Velvet Cookies
3h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Quick Rise Basic Bread
45min