Dispositivos e acessórios
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Preparação 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 16 porties
Sódio
1682.3 mg
Proteína
60.7 g
Energia
11204.8 kJ /
2678 kcal
Gordura
217 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
115.8 g
Hidratos de carbono
135.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Pulled barbecue jackfruit
25min
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Paastuin
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação