Dispositivos e acessórios
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Preparação 45min
Total 8h
24 stuks
Ingredientes
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (opcional)30 g
-
eetbaar bladgoud (opcional)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
20.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
396.5 kJ /
94.8 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nenhuma avaliação
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nenhuma avaliação
Yoghurtdressing
5min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Groene pepersaus
20min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Aardbeienmojito
10min
Mangochutney
1h 20min
Minipizza’s
1h 20min