Dispositivos e acessórios
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
bacon, cured, smoked, sliced diced225 g
-
balsamic vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
30 g maple syruphoney30 g
-
Dijon mustard15 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
Brussels sprout trimmed, large stems removed450 g
-
apple, type Cripps Pink (Pink Lady) cut into pieces120 g
-
celery sliced (⅛ in.)60 g
-
spring onion sliced on the bias (¼ in.)60 g
-
cranberry, dried115 g
-
almond, slivered60 g
-
cranberry, dried to garnish
-
almond, slivered to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.9 g
Energia
1819.9 kJ /
435 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
6.2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Holiday Table
14 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nenhuma avaliação
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Yellow Curry noodle soup
20min
Boiled Egg Mode
20min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Nut bolognese
35min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Dairy-free pumpkin soup
30min