Dispositivos e acessórios
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
Preparação 5min
Total 1h 40min
6 porcji
Ingredientes
-
40 g rodzynek sułtanek
-
10 g migdałów, blanszowanych
-
15 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
-
200 g jogurtu naturalnego200 g jogurtu naturalnego wykonanego w TM
-
100 g mleka
-
500 g wody
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
69.3 mg
Proteína
5.4 g
Energia
759.5 kJ /
181.5 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
26.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DOMOWE JOGURTY
9 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Kokosowe miniserniczki
50min
Markiza czekoladowa
2h 25min
Owoce w papilotach
20min
Mus kawowy (bez cukru)
1h 15min
Pasta pralinowa
30min
Deser kokosowo-ananasowy
4h 25min
Serniczki pistacjowe z mango
2h 30min
Pudding migdałowy
30min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20min
Słodki pudding toffi
1h
Jogurt Balans
2h 10min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2h 30min