Dispositivos e acessórios
Gluten Free Bread
Preparação 10min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
gluten-free bread flour500 g
-
fresh yeast15 g
-
milk370 g
-
fine sea salt1 tsp
-
butter diced, plus extra for greasing50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1592 kJ /
381 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GLUTEN FREE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Pizza
30min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min