Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
ou 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 422 kJ / 101 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Žampiónová krémová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Friday night
6 min
Žampiony v octu
Nenhuma avaliação
Hruškový sen
5min
Krvavá Mary
5min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Thajská polévka s krevetami
30min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Rychlá polévka Pho
1 godz. 20 min