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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink food colouring
- 75 g raw beetroots
- 70 g water
Sponge cake
- 310 g unsalted butter softened, plus extra for greasing
- 280 g white sugar
- 1 orange zest only, no white pith
- 6 eggs
- 225 g plain flour
- 80 g self-raising flour
- 2 tbsp full cream milk
White fondant icing
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar plus extra for dusting
Pink fondant icing
- 25 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine
- 620 g icing sugar plus extra for dusting
Buttercream icing
- 250 g icing sugar
- 125 g unsalted butter cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp vanilla bean paste
Assembly
- 2 tbsp jam (flavour of choice)
- icing sugar for dusting
- water for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 901.3 kcal / 3785.6 kJ
- Proteína
- 7.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 158.8 g
- Fibra
- 1.1 g
- Gordura saturada
- 17.7 g
- Sódio
- 220.8 mg
Receitas alternativas
Buttercream icing
10min
Glacé icing
5min
Basic vanilla cake
55min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Strawberry fizz
10min
Butterfly cakes
1h
Spider cakes
1h 45min
Freckle cake
26h 40min
Orange slushy cups
24h 15min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Basic vanilla cupcakes
35min