Dispositivos e acessórios
Brunch bread
Preparação 20min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
salt2 tsp
-
baker's flour500 g
-
fresh baby spinach leaves30 g
-
grated cheddar cheese100 g
-
bocconcini100 g
-
sun-dried tomatoes30 g
-
bacon slices (cured) or ham50 g
-
egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
829.5 mg
Proteína
15.6 g
Energia
1518.4 kJ /
361.5 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
46.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Pull-apart pizza sun
1 Std. 30 Min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min