
Dispositivos e acessórios
Chicken Noodle Soup
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Nutrição por 1 portion
Energia
192 kcal /
802 kJ
Proteína
17.3 g
Gordura
6.1 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda