Dispositivos e acessórios
Sweet Potato and Corn Chowder
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling¼ tsp
-
double cream150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.8 g
Energia
2429 kJ /
582 kcal
Gordura
33.5 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Creamy tomato soup
30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Irish Potato Soup
35min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1h
Tuscan Bean Soup
50min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Onion Soup
1h
Italian Sausage and Orzo Soup
35min