Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 75 g blanched hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 100 g dry white wine
- 100 g water
-
¼
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ¼ tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 100 g honey
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1976 kJ / 472 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 28 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Beef with Mushrooms
30 min
Lemon Chicken
20min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Cashew Chicken
45 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10 min