Dispositivos e acessórios
Sticky toffee puddings
Preparação 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
baking soda1 ½ level tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky toffee sauce
-
butter, unsalted cut in pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
milk40 g
-
½ tsp vanilla sugar, homemadenatural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
large egg (63-73 g)1
-
water700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
1522 kJ /
363 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Lemon Curd
20min
Shortcrust pastry
5min
English Muffins
3h 10min
Cod with aïoli
40min
Sticky toffee puddings
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Lemon meringue tart
2h 30min
Bakewell Tart
1h 50min
Lemon Tart
4h 30min