Dispositivos e acessórios
Creamy mustard chicken stew
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
garlic cloves2
-
mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut into cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breast fillets, skinless cut into cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
1419 kJ /
340 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grab & go
9 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken à la king
40min
Beef "Burgundy"
40min
Irish stew
1h 30min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1h 5min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Beef with Mushrooms
30min
Beef spezzatino
1h 45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Apricot chicken risotto
30min