Dispositivos e acessórios
Marinated feta cheese
Preparação 1h
Total 170h
450 g
Ingredientes
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water plus an extra 2 tbsp250 g
-
non-iodised salt (see Tips)80 g
-
canola oil to cover
-
mixed fresh herbs or mixed dried herbs1 - 2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 450 g
Sódio
31257.4 mg
Proteína
70.3 g
Energia
6248.1 kJ /
1487.6 kcal
Gordura
79.9 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
45.4 g
Hidratos de carbono
124.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Cheese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple and ginger paste
6h 15min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Basic bread
1h 35min
Homemade ricotta
1h 15min
Tomato ketchup
1h 25min
Quick puff pastry
1h 20min
Haloumi
5h
Salted caramels
4h 40min
Wholemeal crumpets
1h 40min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min