Dispositivos e acessórios
Warm caramel spice martini
Preparação 15min
Total 1h 15min
2 glasses
Ingredientes
Mixed cinnamon spice
-
ground cardamom1 pinch
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ground cloves¾ tsp
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground ginger1 ½ tsp
Spiced caramel syrup
-
raw sugar200 g
-
bicarbonate of soda2 pinches
-
salt2 pinches
-
water240 g
Martini
-
water80 g
-
rum40 g
-
ouzo2 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tsp
-
fresh cherries for garnishing
-
orange zest for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Sódio
45.6 mg
Proteína
0.2 g
Energia
487.6 kJ /
116.1 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
17.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cocktails
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Lemon sorbet
8h 30min
Mai Tai
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Citrus margarita
10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Sangria ginger punch
1h 5min
Pear shrub
48h 35min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Pineapple rum cocktail
6h 45min