Dispositivos e acessórios
Eendenlever
Preparação 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Energia
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Hidratos de carbono
1.28 g
Gordura
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Melkbrood
2h 20min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1h
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Hot dogs
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min