Dispositivos e acessórios
Eendenlever
Preparação 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Energia
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Hidratos de carbono
1.28 g
Gordura
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mayonaise
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Gevulde vis
1h 50min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Bearnaisesaus
15min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação