
Dispositivos e acessórios
Pasta Salad with Salami
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only8 - 10 sprigs
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)200 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
brown sugar1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
lemon juice3 Tbsp
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
water1000 g
-
dried pasta coloured300 g
-
fennel bulb thinly sliced (180 g)1
-
celery stalk thinly sliced (150 g)4
-
salami cut in thin strips200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
364 kcal /
1522 kJ
Proteína
11.2 g
Gordura
21.4 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Fibra
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda