Dispositivos e acessórios
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Preparação 15min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
188 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Lemon Posset
2h 40min
Lemon curd
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Peach Pavlova
5h 30min
Shortcrust Pastry
5min
Quiche Lorraine
45min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25h 20min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Lemon Tart
4h 30min