Dispositivos e acessórios
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Preparação 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
2197 kJ /
525 kcal
Gordura
34 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
10 EASY SALMON DINNERS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Quick Cheese Soufflés
45min
Fish Tacos
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h