Dispositivos e acessórios
Poppy seed and rosemary crispbread
Preparação 20min
Total 1h 15min
30 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
3 g
Energia
314 kJ /
75 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade Gifts
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Sautéing Red Pepper with Onions
Nenhuma avaliação
Mango chutney
1h 20min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Koshari stew
45min
Coconut Milk
25min
Cachupa with pork and beans
Nenhuma avaliação
Baked beans
20min
Sticky toffee puddings
1h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Baguette
3h 45min