Dispositivos e acessórios
Steamed wholemeal bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
German Bread
4h 15min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Coconut Milk Yogurt
13h
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
3Q Soft Bread
3h 25min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Rye Bread Rolls
4h
Five-seed bread
1h 50min
Sonja's Bread
3h 10min
Steamed Wholemeal Bread
2h
Walnut Bread
2h 45min