Dispositivos e acessórios
Chicken ball kebabs with rice
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portion
Ingredientes
-
chicken breast fillet sliced200 g
-
shallot sliced (approx. 1 shallot)30 g
-
fresh rosemary needles washed and dried2 sprigs
-
fresh parsley1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
white wine30 g
-
stale white bread crust removed, in pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)30 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgette medium-sized, cut into 16 slices1
-
pepper (vegetable), any colour cut into 16 square pieces1
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade½ tsp
-
risotto rice e.g. Arborio or Carnaroli150 g
-
extra virgin olive oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
36.7 g
Energia
2510 kJ /
600 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
80.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
BBQ Seasoning
Nenhuma avaliação
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Chicken stock paste
45min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Quinoa and Chia Chips
45min
Chicken and pear pie
Nenhuma avaliação
Quick Thai chicken curry
40min
Lemon cake
2h
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min