Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g chicken breast fillet, sliced
- 30 g shallot, sliced (approx. 1 shallot)
- 2 sprigs fresh rosemary, needles washed and dried
- 1 sprig fresh parsley
- 1 sprig fresh marjoram
- 30 g white wine
- 50 g stale white bread, crust removed, in pieces
- 30 - 50 g milk, for soaking the bread
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g mixed fresh herbs, (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 courgette, medium-sized, cut into 16 slices
- 1 pepper (vegetable), any colour, cut into 16 square pieces
- 700 g water
-
½
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 150 g risotto rice, e.g. Arborio or Carnaroli
- 20 g extra virgin olive oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2510 kJ / 600 kcal
- Proteína
- 36.7 g
- Hidratos de carbono
- 80.6 g
- Gordura
- 15.6 g
- Fibra
- 2.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Umali
1 Std. 25 Min
Arabian spice mix
5 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Orange Sugar Cookies
55 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Spicy Cornbread Gratin
Nenhuma avaliação
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Granola Bars (Ben)
1 Std. 10 Min