Dispositivos e acessórios
Roast Potatoes (Betty) Metric
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1362 mg
Proteína
8 g
Energia
1544 kJ /
369 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Nenhuma avaliação
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Spanish Rice
35min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Marinated peppers
55min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Traditional mint tea
25min
Lemon chicken
50min