Dispositivos e acessórios
Dip serowy
Preparação 5min
Total 10min
460 g
Ingredientes
-
2 ząbki czosnku
-
40 g cebuli dymki bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
-
160 g sera z niebieską pleśnią, pokrojonego na kawałki160 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
-
160 g majonezu
-
100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
619.6 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1886.4 kJ /
450.8 kcal
Gordura
45.4 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
15.2 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WIECZÓR KIBICA
11 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2h 20min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Fondue serowe z bagietką
25min
Sos z sera cheddar
20min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4h 10min
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50min
Krem z parmezanu
10min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Sos serowy Mornay
10min
Tzatziki
15min