Dispositivos e acessórios
Potato goulash
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
2159 kJ /
516 kcal
Gordura
35 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Soups
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Russian salad
1h 15min
Green beans with tomato and parsley
55min
Rabbit stew
1h
Chicken Liver Pate
25min
Penne pasta with tuna
35min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Tuna Pasta
30min
Beef Goulash Soup
1h 15min