Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

Creamy mushrooms with crispy roast potatoes

4.7 20 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • water
    750 g
  • new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    700 g
  • onions cut in halves
    80 g
  • butter
    50 g
  • white wine
    50 g
  • fresh mushrooms sliced (1 cm)
    500 g
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • olive oil
    8 tbsp
  • ground black pepper to taste
    ¾ tsp
  • garlic cloves lightly crushed
    5
  • fresh rosemary leaves only
    4 sprigs
  • cornflour (starch) dissolved in 4 tbsp cold water
    2 tbsp
  • cream, 30-40% fat
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 616.7 kcal / 2580.4 kJ
Proteína 8.9 g
Gordura 46.9 g
Hidratos de carbono 42.3 g
Fibra 6.1 g
Gordura saturada 16.1 g
Sódio 911.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...