Dispositivos e acessórios
Greek style pork stew
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
onions cut into quarters200 g
-
red peppers cut into quarters, seeds removed200 g
-
olive oil30 g
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
paprika2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
pork tenderloin cut into strips (1 x 1,5 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
48.1 g
Energia
2420 kJ /
579 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
63.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Greek Style Pork Stew
30min
Pork Pilaf
45min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with Peppers
1h
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Creamy mustard chicken stew
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Sausage and pea risotto
30min
Meatballs in Spanish sauce
55min