Dispositivos e acessórios
Greek style pork stew
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
fine salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
onions cut into quarters200 g
-
red peppers cut into quarters, seeds removed200 g
-
olive oil30 g
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
paprika2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
pork tenderloin cut into strips (1 x 1,5 cm)700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
48.1 g
Energia
2420 kJ /
579 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
63.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Veal Pilaf
1h 25min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Sicilian Prawn Salad
40min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Pineapple parcels
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55min
Arabian chicken with couscous
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min