Dispositivos e acessórios
Neapolitan
Preparação 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornstarch30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornstarch30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
50 g coloured sprinkleschocolate sprinkles50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5.1 g
Energia
1188 kJ /
283 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Treat Yourself
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vegan Aioli
5min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Breakfast Cereal
5min
Whisked egg whites
5min
Potato cakes
45min
Strawberry milkshake
5min
Paella with kidney beans
55min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min