Dispositivos e acessórios
Hibiscus and Raspberry Tart
Preparação 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcional)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
73.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
994.4 kJ /
237.7 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
37.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Energy smoothie
10min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Apple and pear detox juice
10min
Baked spinach and eggs
40min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min