Dispositivos e acessórios
Hibiscus and Raspberry Tart
Preparação 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
30 - 40 g stevia powder, whitehoney (opcional)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
73.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
994.4 kJ /
237.7 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
37.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pink with Purpose
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Pumpkin Seed Butter
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Miso kraut
168h 20min
Hemp Milk (Metric)
10min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Baked falafel kofta
Nenhuma avaliação
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h