Dispositivos e acessórios
Beef madras
Preparação 10min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1248.2 mg
Proteína
47.6 g
Energia
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Gordura
22.6 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb korma
4u.
Madras curry powder
15min
Rogan josh
1u. 35min
Lamb dhansak
25u. 45min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Coconut lamb curry
2u.
Pork vindaloo
2u. 20min
Chicken 65 and green chutney
1u. 5min
Bhuna gosht
1u. 20min
Sri Lankan red beef curry
1u. 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Chicken korma
45min