Dispositivos e acessórios
Rogan josh
Preparação 20min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Marinade
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
water2 tbsp
-
natural yoghurt300 g
-
boneless lamb leg trimmed and cut into pieces (3 cm)1000 g
Curry
-
fresh tomatoes 2 deseeded and cut into quarters, 1 cut into eighths, for garnishing3
-
red onion cut into quarters300 g
-
ghee (see Tips)30 g
-
dried bay leaves2
-
cinnamon quill piece3 cm
-
whole cloves6
-
cardamom pods (green)1 tsp
-
cardamom pods (black)2
-
fennel seeds1 tsp
-
garlic paste (see Tips)20 g
-
ginger paste (see Tips)40 g
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder (optional)1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste60 g
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
678.7 mg
Proteína
42 g
Energia
1635.7 kJ /
389.3 kcal
Gordura
19 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
11.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb korma
4h
Madras curry powder
15min
Chicken in yoghurt
30min
Chicken korma
45min
Pork vindaloo
2h 20min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Chicken tikka masala
1h 10min
Beef madras
1h 30min
Coconut lamb curry
2h
Bhuna gosht
1h 20min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min