
Dispositivos e acessórios
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)400 g
Tomato Sauce
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
dried herbes de Provence3 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water150 g
Chicken Balls
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)110 g
-
bread stale, cut in pieces50 g
-
milk60 g
-
dried oregano¾ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
medium egg1
Spaghetti
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
olive oil15 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti270 g
Nutrição por 1 portion
Energia
599 kcal /
2507 kJ
Proteína
46 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
60 g
Fibra
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Baked Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda