Dispositivos e acessórios
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Char Siu Pastries
6h 10min
Galapagos Mocktail
10min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Whipped Cream
10min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min