Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

Jahodové želé s mousse z bílé čokolády

3.0 3 avaliações
Preparação 25min
Total 1h 45min
4 porce

Ingredientes

Jahodová želatina
  • 500 gramů jahod nakrájených
  • 40 - 60 gramů cukru krupice
  • 3 - 4 plátky želatiny namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
  • 1 citrón nastrouhanou kůru, nejlépe bio
  • 160 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
  • 80 gramů plnotučného mléka
  • 150 gramů bílé čokolády nalámané na kousky

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porce

Energia 433 kcal / 1812 kJ
Proteína 5.2 g
Gordura 27.8 g
Hidratos de carbono 43.1 g
Fibra 2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...